LISTed.

goed1

Schat zoeken. Verscholen in het Hofkwartier, één van de mooiste plekken van Den Haag, ligt een paleisje. Vol schatten en mooie spullen. Waar voor iedereen wel iets moois te vinden is. Producten van klasse, goede kwaliteit en leuke verhalen. Kleding, koffie, accessoires, tassen, schoenen, wannabuy cadeaus en koffietafelboeken. Deze conceptstore heet LISTed. en We Love It.

goed3

Winkel. Nederlandse en Scandinavische merken als Anecdote, Samsøe Samsøe, Selected Femme en Love Stories showen er ieder seizoen weer hun mooiste collecties. De aankleding van de winkel is stijlvol maar voor jong en oud toegankelijk. Je vindt er stukken die jaren lang mee gaan als favoriet en als echte cadeaus worden ingepakt. Zo kun je het thuis uitpakken als cadeautje voor jezelf! Afgelopen seizoen scoorden wij er stukken die bij ons nadat ze uit de was komen – gelijk weer aan gaan! De sale was overdonderend en heeft er voor gezorgd dat wij voor altijd terug zullen blijven komen.

goed5

goed6

Plaatjes.
De vogel illustraties van Roosmarijn Knijnenburg geven een leuke touch aan het assortiment. Deze knappe platen kun je bij LISTed kopen maar zijn ook te bestellen via haar eigen website. We zullen later nog een stuk over haar en haar vogels plaatsen. Want dat verdienen de leuke vleugelvrienden.

goed8

goed7

Open. De winkel is inmiddels alweer twee jaar geleden geopend. Patty, de eigenaresse, startte voor zichzelf en opende de winkel nadat ze niet vond naar waar ze op zoek was in Den Haag. Eén winkel waar toffe spullen van verschillende merken bij elkaar te vinden zijn. Blijkbaar waren er meer zoals Patty want LISTed is on.

De winkel is op dinsdag t/m vrijdag geopend van 11 tot 18 uur. Op zaterdag van 11 tot 17 uur en op zondag van 12 tot 17 uur. 


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Geef een reactie