DIY-Soap

omslag

Zeep. Je eigen, natuurlijke en biologische verzorgingsproducten op een makkelijke manier zelf in elkaar knutselen. Totaal-pakketjes die in een duurzame verpakking naar je toe worden gestuurd en met een jip-en-janneke-uitleg gemakkelijk zelf tot zeep, scrub of crème gemaakt kunnen worden! Wij vinden het een fantastisch concept en delen het graag met jou: DIY Soap.                            

aanelkaar

Getver. Plastic balletjes in je scrub, chemische ingrediënten en vreemde ‘synthetische shit’ die cosmetica merken promoten alsof het goud is. ‘’Deze ultra vernieuwde formule met extra toegevoegde elastische q513 die je gezicht zal doen stralen’’. Serieus? We willen puur, natuurlijk en biologisch. Niet een aaneenschakeling van bijvoeglijk naamwoorden die je huid of haar alleen maar doen uitputten én super slecht zijn voor het milieu.

‘Kwillut Zelluf Doen’. Het leeft tegenwoordig enorm: weten wat je op je lichaam smeert. DIY Soap werd opgericht door Erica Linger. Als moeder van een meisje met een gevoelige, droge huid was het voor haar altijd een zoektocht naar de juiste producten. De beste oplossing voor haar waren natuurlijke, biologische producten. Zo kwam ze, na zoeken naar betaalbare opties, uit bij zelfgemaakte natuurlijke cosmetica. Dit hield echter in dat naast de producten maken, het vinden van alle ingrediënten een hoop tijd in beslag nam. Daarbij werden de ingrediënten in gigantische eenheden verkocht. Zo ontstond het idee; háár idee: totaalpakketjes met alle ingrediënten die je nodig hebt voor zelfgemaakte natuurlijke cosmetica, afgemeten en wel!

goed5

Even proberen. Wij testten de Soap Bar Every Dreamy Day en de Coco Limey Body Scrub. Wat een heerlijke geuren! Sinaasappel en limoen vulden de kamer met frisse zomerse sferen. De zeep mochten we zelf in elkaar knutselen! Easy-peasy en super leuk om te doen! We vonden het bijzonder om eindelijk is écht precies te weten wat er nou in zo’n zeepje gaat! We zijn super blij met de bar; hij schuimt goed, je huidje wordt er heerlijk soepel van en zoals we al zeiden: die geur! De Coco Limey Body Scrub was een monstertje en is nog niet in de webshop de verkrijgen. Maar Erica weet wat ze in d’r scrubjes moet stoppen. Bekijk hier alle scrubs van DIY Soap.

Samenwerken. Met elkaar mooie dingen maken is nog leuker dan in je eentje iets creëren. DIY Soap werkt samen met de Noorbaan in Leiden. Dit een activiteitencentrum waar mensen met een verstandelijke beperking zorgdragen voor het maken van de porties en het mooi verpakken van de pakketjes. De zepen van DIY Soap worden handgemaakt door mensen bij Larazorg in Waddinxveen. Ook dit dagactiviteitencentrum werkt met mensen met een verstandelijke beperking.

aanelkaar2

Ook leuk. – Duurzaamheid is belangrijk voor DIY Soap. Zo zijn de verpakkingen zoveel mogelijk van duurzaam materiaal en zijn veel producten ook als refill te bestellen! – De biologische honing die voor producten wordt gebruikt komt van een lokale Leidse imker. – Op werkdagen voor 18.00 bestel is dezelfde dag verzonden! – Bestellingen boven de 25euro worden gratis verzonden.

aanelkaar3

Waar. Het gehele assortiment is te vinden op de website van DIY Soap. De kunt de producten van DIY Soap ook vinden bij Pleck @ Sea op Kijkduin. Buiten Den Haag zijn de producten op nog veel meer plekken te vinden.

DIY? Wij hopen jullie enthousiast te hebben gemaakt met onze woorden en beelden over dit mooie concept. Nieuwsgierig geworden? Bestel een product en doe het lekker zelluf!


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Geef een reactie