IJs IJs Baby

img_1837

Festijn. Laten we het nog even over het weer hebben. Wat was het fijn! Wat was het warm. Wij zochten verkoeling in de vriezer en eindigden met deze blije picknick.

img_1748

Tropisch feest. Met deze temperaturen moet je iets. Water vooral, heel veel koel water. Met prik of zonder en dan het liefst een beetje lekker gemaakt. Wij wilden lekker én gezond en kozen voor verschillende kleuren en vormen.

aanelkaar

Las frutas. Blauwe bessen, aardbei, mango, citroen, komkommer, munt en kaneel. Prachtige smaken, de kleuren nog mooier. Tip; gebruik voor het maken van de ijsblokjes fruit uit de vriezer! Zo zijn je blokjes binnen no-time helemaal bevroren en klaar om jou te verblijden met een heerlijke frisse versnapering!

img_1752

Vormen maken. Bij winkels als Ikea, Flying Tiger en de Hema vind je leuke ijsblokjesvormen! Door verschillende vormen en kleuren te combineren ontstaat er feest in je glas!

aanelkaar2

aanelkaar1

Food for you. Inmiddels is dit het tweede feestje (weet je nog ons eerste feestje met taart enzo!?) waarbij we jullie laten zien hoe leuk en mooi eten en drinken kan zijn. Nieuwe ideeën hebben we genoeg maar we zijn ook benieuwd naar wat jullie graag willen zien! Reageer hier onder en laat ons weten voor welk feestje je graag wat inspiratie opdoet!

img_1824


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Geef een reactie