Filtro

omslag

Een knalblauwe gevel, een opvallend rood logo, een prachtig lichte zaak en de heerlijke geur van koffie: het trok onze aandacht en we willen het graag met jullie delen. De Papenstraat heeft er een pareltje bij!

img_1918

Filtro is de naam van het nieuwe tentje. Ze zijn gespecialiseerd in koffie en hebben een heel assortiment aan koffiebonen die ze bakkie voor bakkie wegen, meten en met filter zetten waardoor de mogelijkheden oneindig zijn. Daarnaast hebben ze ook een ‘normale’ espressomachine, die maakt iets toegankelijkere bakkies! Hou je dus van een cappuccino gewoon zoals je die kent, dan kun ook jij hier prima terecht!

Wij proefden The Barn Coffee, gezet met filter. Een soort koffie- thee werd ons voorgeschoteld en het was heer-lijk! Zeker een aanrader als je eens iets nieuws wilt proberen!
Ook kwamen we onze bonen-vrienden van de Roast Factory tegen! Weet je nog?

img_1944

De eigenaar is zelf eigenlijk geen ‘barista’. Hij was echter wel altijd als consument aan de andere kant van de koffiebar te vinden. Door zijn liefde voor koffie, zijn kennis over koffie én zijn jarenlange culinaire ervaringen als chef, kwam hij op het idee om zelf een goede koffiezaak in Den Haag te openen. Tijdens zijn research over de espresso kwam hij bij filter koffie. Dit vond hij zo mooi dat hij besloot dit bij zijn zaak te betrekken.

Hij hoopt dat de koffiezaak een ontmoetingsplek kan worden voor schrijvers, poëten en filosofen. Waar mensen naar toe komen om ideeën te delen en elkaar te inspireren. Bij Filtro organiseren ze daarom ook speciale events. Blijf je graag op de hoogte hierover? Volg Filtro dan via Facebook en Instagram.

aanelkaar

Witte tegeltjes, lichte kleuren, veel planten, knappe details en strak maar toch gezellig. Het is een fijne plek om bij te kletsen, met je laptop wat te werken of even een ‘momentje voor jezelf’ te nemen.

img_1876

Naast koffie hebben ze ook sapjes en allerlei lekkers, van kokosnoten tot salades, yoghurt met fruit en toast met avocado!

aanelkaar3

aanelkaar2

Filtro is maandag t/m woensdag open van 08.00 tot 20.00 en donderdag t/m zondag van 08.00 tot 22.00.
Je vindt ze hier: Papestraat 11, 2513 AV Den Haag.

Gaat dat zien mensen, het is super cool.

img_1947


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Geef een reactie