‘Ladies who lunch’

img_2205

Tafeltje dekje. Vers gebakken brood, lekkere dips in rijke kleuren, frisse toppings en mooi servies. Dan is eigenlijk het enige wat je nodig hebt een Samantha, Charlotte of Miranda en je bent compleet.

img_2174

aanelkaar2

Broodnodig. Oef, dit brood. Easy peasy zelf in elkaar geflanst en hij is zó goed! Na twee sneetjes heb je je buikje rond geluncht en de zaadjes en pitjes geven het brood een heerlijke bite; YUM. Het recept komt van Deliciously Ella en is hier te vinden.

img_2206

img_2204

Love on top. Dips uitkiezen op kleur. Dat klinkt misschien wat ‘Allerhande’ maar echt, prima te doen! Deze dips zijn namelijk allemaal lekker. Pittige hummus, erwten-munt dip, bieten-feta of zoete pompoen spread. We vonden ze bij de Appie op de vers-afdeling. De toppings als kikkererwtjes en alfalfa zijn in bijna alle supermarkten als AH, Ekoplaza en Marqt verkrijgbaar.

aanelkaar

img_2265

Denk je mee? We zijn inmiddels een Cake-Feestje, een IJs-Festijn en een Lovely-Lunch verder! Wat is het een feest om deze food-shoots te mogen doen! Heb jij nog een leuk idee? Of wil je graag voor een etentje wat inspiratie opdoen? Óf iemand verassen met een ontbijt op bed. Óf de mooiste cocktails van het westelijk halfrond in elkaar knutselen?! Laat het ons in de Reacties hieronder weten en misschien kunnen wij je helpen aan wat inspiratie!

img_2278

Blauw-witte schoteltjes en schaaltjes: Sissy Boy.
Witte schaaltjes: Blokker.
Tafelkleed: H&M Home.

 


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Geef een reactie