Thuis bij Milou

img_2292

Even voorstellen. In het Valkenboskwartier in Den Haag woont de knappe Haagse Milou. Werkend bij Conceptors en Trainmore, afgestudeerd in Tourisme & Recreatie én als gewichtsconsulente, woonde ooit in Parijs en Mallorca en reist (inmiddels met regelmaat) graag richting Bali. Haar huisje is ‘Milou als interieur’. Een plek zó sfeervol mag niet onopgemerkt blijven, vinden wij. Welkom, kom verder; op de koffie bij Milou.

img_2345

Doe mij zo’n spray. Bij binnenkomst viel het ons gelijk op dat het zo lekker rook. Alsof er een spray van ‘frisse bloemtjeszeep’ was losgelaten op dit kleine maar verschrikkelijke knusse zolderappartementje. Door de vele ramen, het ontbreken van deuren en wit all over lijkt er ruimte zat. En door de inrichting is dit ook prima waar!

Sfeer. Vrouwelijk, knus, licht en wit. Dat is het huisje in 4 woorden omschreven. Oh, en foto’s. Heeul veel foto’s. We vroegen haar ook even waarom: ‘’Ik vind het leuk door middel van de foto’s in mijn huis veel herinnerd te worden aan mooie reizen, lieve mensen en leuke avondjes. Veel van de foto’s heb ik zelf gemaakt. Als ik naar ze kijk word ik gelijk weer helemaal blij. ‘’
Zie bij de Tips en Trucs hoe je zelf makkelijk je foto’s als polaroid kan laten afdrukken!

img_2302

Palmbomen en vriendinnen. Een wijntje op het balkon (met uitzicht op de Haagse skyline, inclusief de Haagse Boobies!), een kopje thee op de bank of lekker koken. En dan het liefst samen met vriendinnen. Dat vindt Milou het fijnste aan het huis. Daarbij zijn de palmbomen haar favorieten items! En jup, gelijk heeft ze!

aanelkaar2

Lieve Milou. Je hebt een waar paleisje gecreëerd. We wensen je er heel veel moois en gezelligheid toe!
Tot snel en bedankt voor de koffie.

img_2352-2

Uniek – en publique. We zijn inmiddels een drietal aan ’’Thuis bij..” verder (weet je nog?! Thuis bij Iris en Thuis bij Anouk) en WE LOVE IT. We gaan er dus graag mee door! Ken óf ben jij iemand met een cool, inspirerend, eigen interieur en vind je het leuk als wij het een keer komen bewonderen!? Neem contact met ons via studio.novalente@gmail.com.

Tips en Trucs

– ‘’Via de app Printic heb ik al mijn polaroid af gedrukt. Het is makkelijk, niet duur en het geeft een leuk effect als je het ophangt in huis! Easy Peasy!’’

– ‘’Ik heb door de jaren heen veel dingen bij elkaar gespaard die ik mooi vond. Spullen van het reizen en dingen die ik in winkels zag en ‘moest’ hebben voor als ik ook een eigen huisje had. Hierdoor had ik een heleboel mooie interieur items waar ik nu super blij mee ben.’’

– ‘’Foto’s. Haha! Hang wat foto’s op van dingen die jij mooi of belangrijk vindt! Jouw herinneringen maken je huisje uniek.’’


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Geef een reactie