The Hague Bookstore

img_3075

Wat een heerlijke plek. Per toeval kwamen we het tegen. Terwijl we redelijk bekend zijn met koffie schenkend Den Haag, was dit onze eerste keer in The Hague Bookstore. Wat een rust, wat een relaxte sfeer en wat een prachtige zaak.

aanelkaar2

Een perfecte locatie. Een boekje lezen, een potje schaken, een goed gesprek of misschien wat werken. Daarbij is The Hague Bookstore ook de opstapplaats voor de fietstours van Totzo!. Meer informatie hierover vind je op deze website of in de folder bij The Hague Bookstore. En dit allemaal schuin tegenover het werk-paleis van onze koning, ik bedoel maar..!

img_3107

Mindblown. Koffie, thee, lunch, sapjes en lekkere dingetjes; ze hebben het allemaal. Maar even over die thee; halló! Misschien bij jullie al langer bekend maar wij hadden (opnieuw die dag) een primeurtje! Thee wordt bij The Hague Bookstore geserveerd in een theekan van Crusio. Door het kannetje op je glas te zetten, schenk je de thee in. Wij vonden het fantastisch; staat genoteerd op de lijstjes voor 5 december!

aanelkaar

Zo knap; doe mij zo’n interieur. Een hele wand met boeken, vintage meubels en overal groen. En dat dat glas-in-lood.. Oude details als deze doen onze hartjes smelten.

img_3077

Pindakaas. Helaas heeft deze mooie plek nog geen eigen website, Facebook of Instagram waar we je naartoe kunnen verwijzen. Des te meer reden om het ‘in het echt’ te gaan bekijken dus. Dit is het adres: Noordeinde 39. Geniet er van.

 


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Geef een reactie