Soeptails

img_3160

Let’s FALL in love. De bomen kleuren weer de mooiste kleuren rood en oranje, de lucht is grijs en de temperaturen neigen alweer bijna naar ‘handschoenenopdefiets’. De zomerspullen hebben plaats moeten maken voor coltruien en winterlaarzen. En dat betekent dat we ook weer anders gaan eten: tijd voor stampotten, stoofpotjes en lekkere soepjes!

img_3174

Out of the box. Maar ‘soep eten’ doen we natuurlijk niet zomaar. Bij Nova Lente maken we dingen mooier, knapper, en chiquer dan ze misschien in eerste instantie zouden zijn. Een soepje gaat bij ons niet in een kommetje; hop en klaar. In margarita glazen it is. En deze receptjes: simpel, lekker en kijk nou hoe mooi. Zo is een soepje niet alleen ‘voor lekker op de bank’ maar ook voor een etentje met vrienden en misschien wel voor een chique date.

img_3181

Op de kaart:
Cosmobloemkool: gefruit uitje – tuinkruiden bouillon – bloemkoolroosjes – cocosmelk.
Bloody Broccoli: gefruit uitje – groente bouillon  – broccoli.
Piña Pompoen: gefruit uitje – kippen boullion  – pompoen – cayennepeper – kurkuma – kerrie poeder.
Hopsakee. Beetje water erbij, even koken en de staafmixer er door heen!

img_3163

Toppers. En dan om het af te maken wat gebakken uitjes, verse kruiden of wat kruidenpoeder. En wat lemon on the side voor een extra dosis cocktail-effect.

img_3189

Ohja. Even dat je het weet. Deze soepjes werken ook prima in cosmopolitan glazen. En de glazen ook prima met andere soepjes.

img_3207-2

Maak het mooi. Knappe soepjes, een mooie bos -of strandwandeling, warme sokken en een leuk halloweenfeestje. Volgens ons dé ingrediënten voor dit weekend. Geniet er van!

img_3146


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

2 reacties

  1. Marjolein zegt: Beantwoorden

    Super leuk. Ga morgen zo n soepje maken.

  2. Angelique van Arem zegt: Beantwoorden

    Prachtige foto’s en heerlijke soepjes! !??

Geef een reactie