Hats up high

img_3569

Wij zijn fan. Je hebt van die mensen die altijd een hoed dragen. Wij vinden dat fantastisch. De fedora hoed doet het tegenwoordig goed bij jonge vrouwen als jij en wij. Maar vaak zijn het oudere mannen of deftige oudere omaatjes die de deur niet uit gaan zonder hoofddeksel. Wij zien graag meer hoedjes op straat. Vandaar deze post, we hopen je te inspireren ook niet meer ‘zonder’ de deur uit te gaan.

aanelkaar

Twee regels van oma. ‘Een hoedje moet je staan en je moet een beetje durven.’ Nou van dat ‘durven’ hebben we vrij weinig last dus dat is geen probleem. Maar voor een hoed is het wel belangrijk dat het je mooi staat. Dat heeft niks te maken met de prijs, het merk of met het feit dat iedereen dat model draagt. Eerder met de vorm en het materiaal. En de gelegenheid! Want met een wolle fedora hoed lekker op het strand; beetje gekkig, vinden wij.

img_3348

Zwarte sailor cap: H&M (vorig seizoen).
Bruin hoedje met pailletten: Henriette Dijkinga. Werd voor de oma van Anouk gemaakt voor de bruiloft van haar tante en oom. Super vintage dus, maar omdat hij zo mooi bewaard is, nog in perfecte conditie.
Kobalt blauwe muts: Helene Berman London, gescoord bij de Bijenkorf.
Witte wollen muts: Barts (super-uber-nep-bont).
Witte hoedje: het ‘schatje’ in dit hele verhaal. Ook deze komt van een hoedenmaakster, speciaal gemaakt voor de oma van Anouk voor de bruiloft van haar ouders.
Rieten hoedje met poef: Monki (vorig seizoen).

aanelkaar2

Dus. Wij hopen je bij deze wat hoed moed ingepraat te hebben. En wensen je ook vandaag weer een fantastisch hoede goede dag.

 

Fotografie: Iris van ’t Wout. Model: Anouk van Arem. Styling: Studio Nova Lente. Tekst: Anouk van Arem.

 

 


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Geef een reactie