Tour Natuur

doorelkaar

Lekker natuurlijk. Zoals jullie misschien weten houden we bij Nova Lente van bewust en natuurlijk. We nemen jullie daar dus ook graag een beetje in mee. Vandaar dit ‘tourtje’. Waarschijnlijk ken je al een aantal van de winkels. Maar misschien sommige toch nog helemaal niet!

img_2756

Dille & Kamille, een gouwe ouwe. ‘Natuurlijke materialen. Functionele ontwerpen. Basic. Authentiek.’ Wij zijn super-dille-fan. Vandaar dat-ie even niet mocht ontbreken in dit lijstje. Je vindt hem onder andere op de Plaats. Het dingetje aan deze winkel is echter wel: je gaat niet met legen handen naar huis. Er is altijd wel iets want je ineens ‘moet’ hebben.

img_3320

Lush, een walhalla. ‘Verzorgingsproducten van top tot teen.’ Handgemaakte, veganistisch/vegetarische producten van verse, natuurlijke materialen gemaakt. En (bonuspunten); er wordt van bedrijven ingekocht die niet in op dieren testen. Je gaat 1 minuut een winkel binnen en je bent verkocht. Plus: en ruikt de rest van de dag naar vers fruit, bloemetjes en heerlijke zeep. Binnenkort verhuist de Lush in Den Haag naar een nieuwe locatie, stay tuned!

aanelkaar

Sla, de naam zegt het al. ‘Een plek waar je onbezorgd je bord tot op de bodem leeg kan eten’. Dat was het idee van Jop, Nina en Ida. Ze opende in 2013 hun eerste vestiging in Amsterdam en zitten op dit moment op 8 locatie waaronder op het Kerkplein in Den Haag! Hiep hoi. Wij vinden alles hier lekker. Maar echt.

Orgnique Cosmetics, een super goede. ‘The natural beauty of life is the inspiration for all of our activities’. Bij deze zaak op de Korte Poten maken ze natuurlijke, gezonde, duurzame verzorgingsproducten. Daarbij hebben ze ook nog een waslijst aan behandelingen die ze doen: heelak!

img_3608

Holland & Barrett, ook zo’n goede. ‘Binnen het assortiment van Holland & Barrett vind je een natuurlijke mix van gezonde en lekkere producten en ligt de nadruk op innerlijke en uiterlijke verzorging’. Voor crèmes, pilletjes én advies vinden wij dit een topwinkel. Ze hebben er producten als biologische natriumbicarbonaat, 10 soorten kokosolie, een ruim assortiment aan natuurlijke shampoos en maskertjes en meerdere alternatieven voor de normale/bekende spray-deo. Een perfecte plek voor beginners in de natuurlijke verzorging.

Wat vind jij? Dit was ons eerste tourtje. Een ‘Natourtje’. We willen vaker van dit soort blogjes maken. Laat je ons even weten wat je er van vindt? En wat voor ’n soort tour je dan graag zou willen zien? Leuk!


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

1 reactie

  1. Marjolein zegt: Beantwoorden

    Hartstikke leuk om te lezen. Tx

Geef een reactie