ConceptStore by OPV

img_3289

Schatje gevonden. We zijn dol op Den Haag, zoals jullie waarschijnlijk al hebben gemerkt. Den Haag is heerlijk om doorheen te slenteren. Een kopje koffie hier, wat winkelen daar. Zo waren we laatst weer in de prachtige Haagsche Bluf. Wat een perfecte sluiproute is als je even geen zin hebt in alle commerciële shit-zaken met harde muziek. We dronken een ice-coffee bij Kaldi (absolute aanrader) en stapten binnen bij ConceptStore by OPV. En, wouw, dat moesten we even met jullie delen.

img_3262

Big ‘YES’. Lange smalle houten tafels, een groot assortiment aan stoeltjes, unieke stukken voor aan de muur en knappe designer banken. Bij ConceptStore by OPV verkopen ze de mooiste vintage interieur spullen. Daarbij hebben ze ook kleding (die overigens niet vintage – maar nieuw is én super tof).

img_3215

Ogen te weinig. De eigenaar Jurrian kiest zijn producten stuk voor stuk uit en weet prima wat-ie doet als je het ons vraagt! Je raakt niet uitgekeken door de knap-ingerichte hoeken van de winkel en het aanbod aan unieke items. Naast het verkopen van de spullen helpt hij ook mensen met het inrichten van ruimtes.

img_3237

Vroegâh. Misschien ken je de One Piece Vintage nog. Deze winkel zat verderop in de Haagsche bluf en hield vaak kilo-sales die een da-ve-rend succes waren. Waar de organisatie met One Piece Vintage ophield, gingen ze met ConceptStore OPV verder. Ditmaal alleen met minder kleding en meer meubels.

img_3272

Kijk nou. Wij vinden dit leuk. Wij zijn fan. Een mooie conceptstore met toffe producten en een eigenaar die weet waar die het over heeft. Men vindt Den Haag vaak nog niet cool vergeleken andere steden. Te weinig hippe dingen en te weinig nieuws. Dit soort zaken bewijzen voor ons het tegendeel. Den Haag heeft even iets langer nodig gehad, maar ooooh jawel hoor het heeft echt zo zijn schatten!

img_3241

Graag gedaan. Zo. Jij weet ook weer wat je kan doen dit weekend. De conceptstore is op vrijdag (11.00-17.00), zaterdag (11.00-18.00) en zondag (12.00-17.00) open! Je vindt hem in de Haagsche Bluf op nummer 14. Gaat dat zien mensen en laat je inspireren!

img_3249


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

1 reactie

  1. Karel van 't Wout zegt: Beantwoorden

    Geweldig, die poster en dat wandmeubel heb ik jaren op mijn kamer gehad toen ik nog thuis woonde!

Geef een reactie