Kussengevecht

img_3722

Winterslaap. Het is donker als we wakker worden, het is donker als we thuis komen van werk. En we weten niet hoe het met jullie zit maar wij worden daar slaperig van. Een dag lijkt (ondanks dat het minder lang licht is) langer te duren en zo rond een uurtje of 7 willen we eigenlijk alweer ons mandje in. En dat keuren wij helemaal goed! We moeten tijdens deze herfst -en wintermaanden maar wat minder streng voor onszelf zijn. Zuinig zijn op onze energie en onszelf én elkaar verwennen met een kopje thee in bed.

doorelkaar

img_3717

Ook helemaal goed. Of misschien een boekje lezen? Of misschien wat werken. Lekker onder de warme wol. Maak er wel een feestje van. Met een leuk dekbed, een mooie sprei en gezellige kussen hoezen is het een stuk leuker om wat meer tijd in bed door te brengen.

img_3725

Mix & Match. Waarschijnlijk heb je meer dan 1 dekbed. Probeer de kussen hoezen van de één eens uit met de overtrek van de ander. Voeg een mooie sprei toe en wat leuke kussen met patroon en tadááá! Wees niet bang om kleuren, materialen en patronen te combineren. Maak er een gezellige boel van! Vaak werkt het wel goed om met lichte kleuren te werken. Wit, licht grijs, blauw en beige zijn rustgevende kleuren. Ook best prettig in de slaapkamer.

img_3740

Lichtblauwe sprei – Sissy Boy
Overtrek met gouden stippen: Hema
Overtrek met geel en wit: Ikea
Overtrek blauw met patroon: H&M
Poster: Taska
Schapenvacht (nep): Ikea
Kussen rond gehaakte + beige linnen: Sissy Boy
Kussen met felle kleuren en bloemen: WAAR
Kussen grijs/wit & groene & met grijze olifant: H&M
Kussen met gekleurde olifant: Zara Home

 

Foto’s: Iris van ’t Wout – Styling: Studio Nova Lente – Tekst: Anouk van Arem


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Geef een reactie