Ravez Movement Academy

img_3912

Not so ‘Sporty Spice’. Af en toe wat boksen (precies 1 keer gedaan de afgelopen maanden), wat hardlopen door het Zuiderpark (alleen bij perfecte weersomstandigheden) en wat yoga lesjes hier en daar. Echt in conditie kun je ons niet noemen. Voorheen hebben we wel altijd veel gesport, nu blijven we vooral fit door iedere dag en overal naar toe te fietsen, af en toe die reep chocola te laten liggen en door dus die dingen hiervoor beschreven… Ondanks dat vinden we sporten wel leuk en belangrijk en zal het zeker weer op ‘het lijstje’ van 2017 komen te staan. We waren dan ook super enthousiast over dit gave concept: Ravez Movement Academy. Een studio waarbij bewustwording van je lichaam en geest centraal staat!

img_3885

Tadááá. Het duurde even voordat ze open waren, maar BAM wat een prachtige zaak. Het pand werd helemaal omgetoverd en is wat ons betreft een super fijne ruimte. Een hoop groen en toffe zelfontworpen schilderingen op de muur! Achter in de tuin hebben ze een muur waar ze iedere paar maanden een kunstenaar op ‘loslaten’. Op dit moment zit er een graffiti in paars en geel op, maar dan kan over een paar maanden dus zomaar heel iets anders zijn. De Ravez Movement Academy zit op de Lange Beestenmarkt. Lekker in het centrum dus! Kun je daarna gelijk door voor een theetje op de Grote Markt.

img_3869

Meet the owners. In oktober openden Alaïa en Ravian deze studio. Door hun persoonlijke ervaringen in het sporten en bewegen maar óók door hun visie op het leven, ontwikkelden ze een eigen methode die ze nu gebruiken om mensen te helpen aan een beter, gezonder en positiever leven. Ravian als Coach, Alaïa als Visual Director maken ze een prima team! Het is tof om te zien hoeveel passie en plezier de twee uit dit werk halen en dit dus ook aan mensen door kunnen geven. ”Do what you love, love what you do” = dit.

img_3877

Let’s do this. Bij de Ravez Movement Academy hebben verschillende soorten workshops als ‘Confidence & Self-defense‘, ‘Body Discoveries‘, ‘Max Flex‘, ‘Monkey Business‘ en meer. Ook worden er nog wel eens workshops buiten gegeven! Het zijn ‘bewegingen vanuit de roots’ die gebruikt worden tijdens de workshops. Hierdoor train je in bewegingen die in het dagelijks leven waarschijnlijk goed van pas zouden kunnen komen. Tijdens je intake maak je samen met het team een plan op. Omdat het contact met de trainers zo close is kunnen zij jou direct vertellen wat voor jou de beste workshops zijn en waar je het beste aan kan werken.

Wij sloegen het gesprek even over maar mochten wel een les mee doen! We waren kapot, hadden allebei 3 dagen spierpijn maar we loved it! We begonnen met wat oefeningen om het lichaam soepel en warm te maken. Daarna waren er 3 opdrachten die we in tweetallen hebben uitgevoerd. Het waren oefeningen die we allebei nog nooit hadden gedaan. En ondanks dat we het pittig vonden, was het wel erg leuk! De les werd in rust afgesloten met wat bewegingen die we kenden van yoga.

Doordat het een klein klasje was (wij en 4 anderen) was er genoeg tijd voor persoonlijke aandacht en hulp. Vragen konden gesteld worden, er werd gefocust op de oefeningen maar er was prima tijd voor een grapje tussendoor en het was een relaxte sfeer!

untitled-14

img_3882

Zie je daar!? Wij stemmen dus helemaal voor. En, oh er is nog zoveel informatie die we met jullie zouden willen delen! Heel veel meer lees je op hun eigen website. Verder willen wij (ondanks dat we geen trainers zijn) je adviseren om een keertje langs te gaan. Ontmoet Alaïa en Ravian, hoor hun verhaal en word even enthousiast als wij!


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Geef een reactie