Tas-ka

img_3700

Ontwerpbureau en merk. In deze must-know in de Prins Hendrikstraat ontwerpen Hester en Jantien hun eigen stoffen waar ze de mooiste producten weer uit maken. Kussens, theemutsen, ovenwanten, schorten, tasjes en nog een hele hoop meer. De stoffen zijn ook op meter te koop. Super leuk als je een keer een creatieve bui hebt! De prints die ze maken drukken ze ook op posters en stationary.

img_3683

En winkel en webshop. Naast de fysieke winkel heeft dit concept ook een webshop. En naast hun eigen producten verkopen ze ook spullen van andere merken als Hay, Snowpuppe en Marimekko.

img_3659

untitled-14

Allememachies. De winkel heeft twee delen waarvan en één een waar ‘kinderwalhalla’ is. Maar echt, zoek je nog een cadeautje voor een kindje: we’ve found you the place. Kleding, speelgoed, boekjes en spulletjes voor in de kinderkamer. En allemaal in fijne stoffen, leuke patronen en mooie kleuren.

img_3676

Eentje voor jou eentje voor mij. Of je nou opzoek bent naar een cadeautje voor een ander of een traktatie voor jezelf. Dit is een heerlijk plek om even binnen te stappen! Grote kans dat je de ontwerpsters/eigenaresses ontmoet want vanuit de winkel spiek je zo de studio in! Een mooi concept. Zie het, deel het en trakteer het!

img_3666

 

 

 


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Geef een reactie