YAY

img_3930

We love december. Maar echt super erg. Een maand voor lekker eten, bubbels, dansjes en glitter. Er is aandacht voor elkaar, de mooiste outfits, tafeldecoraties en versiering in huis: gezelligheid ten top. Wat we er gratis bij krijgen is dat we door-en-door-en-door mogen. De goedheiligman is nog niet richting Spanje teruggekeerd of mensen zijn alweer bezig met het kerstmenu en wat te doen op 31 december!? Een maand vol glitters en glitters opvegen dus.

img_3984

img_4047-22

Springen, vliegen, dansen aaaaand repeat. Cadeaus inkopen, diners in elkaar flansen, inslaan van je mooiste outfit, haren in de krul, wangen in de poeder, kerstboom uitzoeken, kerstboom versieren. Je zou je bijna vergeten dat je ook nog een huishouden hebt met stofzuigen en boodschappen.

img_4091

Iedereen is druk en in de weer. We hopen dat ondanks alle to do´s en de volle agenda’s dat jullie heel veel genieten! Ad a little sparkle to each day! Maar dan echt! December is mooi! Glitter is mooi. Dat is onze redding deze dagen. Glitter. Voor ons kan het feest niet meer stuk.

untitled-1

Stay tuned glittervrienden. We zitten vandaag op #13 van deze maand. Dat betekent dat er nog 18 dagen over zijn voor ons glitter-festijn! Er zal uiteraard nog meer op de website te zien zijn. Maar, houd dagelijks de Instagram en Facebook in de gaten voor je december-dosis aan inspiratie!

Foto’s: Iris van ’t Wout – Styling: Studio Nova Lente – Tekst: Anouk van Arem – Model: Anouk van Arem


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

1 reactie

  1. Karel van 't Wout zegt: Beantwoorden

    Wat zijn jullie toch een super duo!!

Geef een reactie