Bright and sparkly diner

img_4775

YUM. Omdat een sfeervol diner niet weg kon blijven deze maand! Een kamer vol familie en vrienden. De kaarsjes aan en de versiering op tafel. De servetten uit de kast en iedereen in de mooiste kledij.

In ‘de reclame’ gaat dit in perfecte harmonie zonder rommel en gedoe. We weten echter allemaal dat dit maar schijn is. De chaos aan de tafel maakt het écht, vinden wij. De ongegeneerde speelse zooi voegt voor ons waarde toe. Want met kerst mag alles.

img_4717

Props. Een kerstboompje gescoord op een kerstmarkt in Duitsland, servies en tafellakens van de Ikea en verder een hoop vintage. Ben je nog op zoek naar leuke, tikkie kitchie, kerst versiersels!? Neem een kijkje bij kringloopzaken. Je vindt daar de mooiste unieke spullen en bent vaak voor een paar euro’s klaar!

1

Eatable sparkles. De eetbare glitters komen van De Taarten Shop waar ze daadwerkelijk alles hebben om je eten nóg mooier te maken! Wij vonden er dus allerlei glitters (die niet veel smaak toevoegen maar iets weg hebben van eetpapier). Ook hebben ze alle soorten mallen, vormen, kleuren marsepein enzovoort enzovoort. Ze hebben een webwinkel maar zijn ook te vinden in de Fahrenheitstraat.

img_4751

Mooie dagen. Wij hopen dat jullie weer hebben genoten van een heerlijke dosis aan decemberglitters. Proost op de komende feestdagen. Benieuwd hoe wij kerst vieren? Houd tussen kerst en oud&nieuw de blog in de gaten! Voor nu een hele mooie dag en een very very merry christmas.

img_4768


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Geef een reactie