Design Kwartier

IMG_6194

Major trowback. Inmiddels alweer heel lang geleden: Design Kwartier. Drie dagen aan design dromen in het zeeheldenkwartier in Den Haag. ”Een inspirerende route langs ruim vijftig gevarieerde locaties zoals pop-up stores, galeries, museum Panorama Mesdag, rijksmonument de Tempel en verrassende plekken als binnentuinen, woonhuizen en loodsen.”  Was jij er ook bij?

IMG_6137

IMG_6151

Wij houden er van. Iris liep de route, ontdekte weer allerlei nieuwe plekken en mooie verhalen. Anouk werkte de drie dagen bij WAUW, waar ze festivalgangers ontmoette en hielp aan een cadeau. Alhoewel wij toch echt wel goed bekend zijn in het Zeeheldenkwartier, kom je met dit soort dagen toch weer nieuwe dingen tegen. En nieuwe mensen. Het Zeeheldenkwartier op zijn best vol pracht en praal.

IMG_6160

IMG_6140

And the winners are… JUP! Daarbij hebben we die dag ook nog en stoel gewonnen! Een prachtig Vitra exemplaar vol gedoodled door Thomas van mooirood.nl. Het exemplaar heeft inmiddels zijn thuis bij Iris gevonden. Kijk dan wat een plaat.

IMG_6471

IMG_6218

Wij zijn er volgend jaar weer bij…

… En zullen dan wellicht iets sneller een blogje maken!


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Geef een reactie