Een tijd van komen..

en een tijd van gaan…

Schermafbeelding 2018-07-27 om 14.20.49 Schermafbeelding 2018-07-27 om 14.22.41Schermafbeelding 2018-07-27 om 14.26.22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 25 augustus 2016 ging ons eerste blogje online. Een verhaal over een mooie kledingwinkel in het centrum van Den Haag. Blogjes over andere mooie merken volgden. In twee jaar maakten we 34 blogjes over mode, over interieur en over eten, zaten wij 104 maandagen bij elkaar om te brainstormen en ideeën uit te wisselen en volgden 330 mensen ons via Facebook en 622 via Instagram.

‘Wat hadden we een lol.’ Zegt men vaak. Maar dat hadden we écht. Onze vrije dagen gevuld met het stylen van producten, het maken van foto’s en het schrijven van stukjes. Er ging een hoop tijd in zitten, waardoor het steeds minder goed lukte om 2 blogjes per week te plaatsten. Dus toen werd het 1 per week. Maar door externe projecten werd dat ook te veel en dus werd het nog minder. Vandaag de dag zijn we allebei zo druk met andere zaken die we leuk vinden en eigenlijk nog beter bij ons passen, dat we er simpel weg geen tijd meer voor hebben.

En zo gaan we dus allebei ons eigen weg. Iris werkt aan een fantastisch mooi project als Designer bij Secrid waar zij het interieur voor het nieuwe kantoor ontwerpt. Anouk bouwt hard aan een toekomst als illustrator en hoopt binnen een paar jaar een winkel te openen.

Gelukkig, thank god, kan je ons natuurlijk gewoon blijven volgen! We hebben allebei een eigen website en ‘doen aan’ social media. Zie de linkjes.

www.irisvantwout.nl
Instagram

www.anoukvanarem.nl
Instragram

Als laatste willen wie iedereen die onze blogjes las, ons volgden op social media, ons werk deelden met andere, ons elke keer weer enthousiasme toejuichten en interesse toonde van harte harte harte bedanken! We begonnen ‘gewoon voor de leuk’. Maar omdat steeds meer mensen enthousiast reageerden, zijn we uiteindelijke groter gegroeid. Het was fantastisch jullie met de verhalen van Studio Nova Lente te inspireren en hopen dat via onze eigen kanalen nu voort te zetten!

We zullen Nova Lente nooit vergeten. Veel geleerd, veel gelachen. Wat wil je nog meer.

De website en social media pagina’s zullen nog even online blijven maar we zullen er niet meer actief mee bezig zijn. Wil je ons bereiken? Stuur Iris of Anouk dan persoonlijk een berichtje.

 

 

Schermafbeelding 2018-07-27 om 18.27.03

 


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.studionovalente.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Geef een reactie